Monday, January 21, 2013

How Could You

How Could You - The Triangle
ost Perahu Kertas

(just lyrics)
For all the things that you said
For all the lines that we played
For all the very best dates
How could you do this to me

The things we did to stay sane
The walks we had in the rain
The places we used to hang
How could you do this to me

Oh well.. Look at me now I'm falling in pieces
I don't know what to do now
I'm lost within this fire

Oh well.. Look at me now I'm falling in pieces
I don't know what to do now
I'm lost within this fire inside me

For all the love that we share
For all the times that we blend
For all the path we walk down
How could you do this to me

The laughter under the star
The time you slept in my car
The people we made fun of
How could you do this to me


Oh well.. Look at me now I'm falling in pieces
I don't know what to do now
I'm lost within this fire



Oh well.. Look at me now I'm falling in pieces
I don't know what to do now
I'm lost within this fire inside me
This fire inside me
This fire inside me
This fire inside me

***

Di Perahu Kertas, lagu ini diputar waktu bagian Kugy berantem sama Ojos gara-gara Kugy nggak mau pergi ke Bali bareng Ojos dan Ojos akhirnya ngasih pilihan, Kugy pergi sama dia atau mereka putus. Next scene, keesokan harinya ternyata Kugy lebih milih dateng nemenin anak-anak Sakolah Alit yang mau perform kesenian dan Ojos yang kecewa nunggu di Bandara tapi Kugy nggak pernah dateng. Mereka yang pacaran sejak SMA pun akhirnya putus.

Duh, andai aku yang jadi Kugy, walaupun cinta mati sama Keenan tapi tetep aja ada yang hilang kalo harus putus sama Ojos. Nah buat kamu yang lagi galau atau ngerasa "gagal", I recommend this. Lirik sama musik nya keren, sederhana tapi ngena. Saranku sih, cukup dengerin lagu ini trus nangis sampai puas, trus.. ya udah. Galau itu sederhana kok 
Share:

5 comments:

  1. Nah buat kamu yang lagi galau atau ngerasa "gagal"

    sounds like suggesti pada diri sendiri :D

    ReplyDelete
  2. yup, I was, tapi sekarang udah enggak lagi kok mas :P

    ReplyDelete
  3. "For all the love that we share
    For all the times that we blend
    For all the path we walk down
    How could you do this to me"

    eeaaak eaaaak :D

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete